16 ian. 2016

Mama este numai una

Contraceptive pistologice

"Filosofia începe prin a modela un mic subgrup: cel al profesioniştilor în domeniul concepţiei despre om, despre cunoaştere, despre valori. Aceştia sunt intelectualii. Intelectualii se bazează pe filosofie şi folosesc filosofia pentru a-i crea prima sa expresie concretă cultura societăţii, incluzând arta sa, manierele, ştiinţa (în măsura în care aceasta există) şi concepţia sa despre educaţie. La rândul său, spiritul unei culturi este sursa curentelor sale în politică. Politica este sursa economicului."
(
http://ayn-ro.blogspot.fi/)
reply
 
Intelectualii reprezintå o claså socialå de oameni ai muncii,care prestezå munci de birou,fårå eforturi fizice, in marea lor majoritate licentiati(ingineri,profesori,doctori etc),si corect mentionat,ca fiind un subgrup minoritar catalogat pe baza capacitåtilor intelectuale,in care intelectul reprezintå cultura ,creierii,capacitåti de aprofundare si interes,talente.Påturå socialå provenitå din toate categoriile de oameni care au talent "filosofic" de analizå,redare,exprimare.Unii copii talentati in compuneri pe teme diverse cu comentarii inserate ,net superior multor intelectuali rasati,si a cåror destin in viatå este incert,exprimå conditiile de formare si aptitudini independente de subgrupuri si intemeietorii antici ai filosofiei cu multiple alte grupåri pe o infinitate de criterii bazate.
  Pistomania sau dorsopunctura,care devine ostentativå si multiplu mediatizatå,este forma agnosticå ca si inertia stagnativå conservatoare sindrom filosofic atasat la repetitii pe aceeiasi temå-efect fungiform cerebral Meshroom.Pe aceste criterii inchei dizertatia atentionånd dezarmant:
-Vezi tu directie fundamentala in domeniul conceptiei-cå tot filosofic am reclamat urgentarea
interventiilor cu contraceptive de structurå de constructie si aplicatii tehnice-microfoanele au deja inregistrate coloane destinatar,expresii doar ,inså extrem de culte,Mama este numai una de aceea suportå toate expeditivele ,cu pasti,cruci,candele,impotriva spirtualizatilor unor culturi bipede."de ce så moarå mama mea?" se spune cu sens de plåns pentru copiii loviti sau råniti-si in virtutea inertiei,ca si injuråturile,filosofic,murind,urmeazå mama altora.
  Filosofia profanårilor de morti morti si morti vii,sau cum vå ajutåm så-i urmati pe cei morti-fie intelectual,fie letal.Råmas c-an tren.
fosilafoss@gmail.com  (fårå legåturi cu nativii indieni de nici o culoare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu