25 mar. 2023

SALUBRITĂȚI FINANCIARE /servicii de curățenie a resurselor financiare ale contribuabililor

Asta e o poză din peticuțe pe baza unor foi oficiale/așa de prins format A4/ cu tone de explicații privind scopul suprem adunarea de fonduri, și modalități de plată.
Contribuabilul persoană fizică primește de la Financiar o înștiințare cu caracter informativ și personal, și după cum se deduce din scriptologie avem la dispoziție cele mai avansate metode de plată.
Ce ați făcut domnilor? Ați concediat softistul care a conceput aceste imprimante?Noii funcționari nu știu să aduge numărul de pagini?
Computere,automatizari,aplicații evoluate,metode ultracivilizate,bine  mersi,pe care
 funcționari publici le folosesc în relațiile de impozitare ale plebei sau a distanțaților sociali cazul creanțelor bugetare locale.
Poza privind comunicare individuală cu scuzele de rigoare,sub sigla Fiscului local sau Financiarul cum se spune pe la noi în Dulcele Tărg al Ieșilor, privind taxele sau creanțele bugetare ale unei persoane fizice: teren,locuință,alt teren din împrejurimi în caz de ești scutit,și taxa de salubritate care nu apare în însărcinările Primăriilor locale cu cont bancar și principalele taxe/ ciolanul de ros suplimentar acordat ca răspundere celor de la financiar.
Deși din ultimul trimestru al anului precedent, 2022-au fost anunțate oficial toate modificările și majorările aduse codului fiscal pe următorul an 2023 cu începere de la 1 ianuarie, Direcția trimite la sfărșitul trimestrului prin martie,deci aveau cunoștință de noile tarife,aceste modificări nu apar specificate ,măcar o frază de un rînd, pe formularele standard pașoptiste .
Contribuabilul plătitor,este instigat la revoltă, și afectat patologic la auzul altor sume mult mai mari decît cele înscrise în comunicare, pronunțate cu un efort responsabil și profesionist de către recoltatoarele de creanțe găzduite în casierii municipale.

Analiză poză factură plată impozit: 



Mentiune ultimatum sub chenarele chitanței : Creanțele marcate cu"X" nu sånt achitate integral.
Factura pozå are taxa specialå de salubritate plåtitå pe tot anul respectiv.Deci pentru fiecare X, ai bonus restanțe?
Toți facturiștii din alte state ale lumii specifică perioada pentru care s-a efectuat plata.
 Pe colțul facturii ești avertizat că actul nu este valabil de nu are ștampelă și pe verso. 
ȘI PE FAȚĂ ȘI PE DOS
MAI TRAGEM UN OS DE ROS
Ce poate deduce simplistul de contribuabil din aceste omisiuni? simplu: JAF  și repartiții fonduri,alocații preferențiale pe firme și societăți etc 
 Și îmi filează o lampă dată de lipsa ștampelei pe verso a facturii în cauză-Ați perceput impozite de salubrizare cetățenilor cu domiciliul stabil în alte țări pentru locuințele nelocuite din Romania??????????????????????????????
Taxa pentru teren și locuință persoana fizică se justifică.
TAXA DE SALUBRITATE ÎNCASATĂ DE LA ASTFEL DE PROPRIETARI,
DEMONSTREAZĂ  ABUZUL STRIGĂTOR LA CER ȘI HOȚI ȘI PROȘTI ȘI O RUȘINE INTERNAȚIONALĂ-eticheta oferita de observatori externi.
IACA DE AIA OCCIDENTUL NE RESTITUIE AȘA ZISELE GUNOAIE ECOLOGICE,CĂ DOAR AU PLĂTIT CEI DIN DIASPORĂ SAU UNII INVESTITORI.
ÎN PLAN INTERN/DACĂ UN CETĂȚEAN PROPRIETAR LOCUIEȘTE INTR-UN
SPITAL VREO CĂTEVA LUNI/PE CE CHESTIE SĂ PLĂTEASCĂ? Spitalul achită toate suprataxele la nivel de firmă.
TAXA DE SALUBRITATE? 33 RONI TAXA LUNARA PERCEPUT DE FINANCIAR/22 RONI DE TE DUCI LA ALTE FIRME/NUMITE OPERATORI. 
ÎȘI TRAG COMISIOANE PE MUNCA ALTORA 11 LEI? PENTRU CARE MERITE?
DE CE SEDIILE PRIMĂRIILOR NU AU CASIERI AI OPERATORILOR DE LA FIRMA DE SALUBRITATE A ORAȘULUI CE POT PRESTA MĂCAR CĂTEVA ORE PE SĂPTĂMĂNĂ DE ÎNCASAT TAXE ȘI ÎNCHEIAT CONTRACTE?
Ar aplica pe gunoierele existente afișe importante pentru contractări prin asociații de locatari sau direct și personal/etc 
Mă linșează ciolaniștii de la financiar pentru asemenea pretenții ce le/ar sista rațiile?????????????
STATUL ROMAN TREBUIE SA PRACTICE UN PREȚ UNIC INDIFERENT DE TAXELE DE SALARIZARE ETC

APROPO DE SPOR DE PROTECȚIA MUNCII PENTRU CONDIȚII DEOSEBITE DE MUNCĂ,CE SALARII ȘI COMPENSAȚII OFERIȚI CELOR CE NE CURĂȚĂ JEGURILE  MATERIALE fără discriminări?

Care a-ți primit executări obligatorii pentru neplată,debite creanțe bugetare locale, cu hotărări de achitare prin confiscare de bunuri personale?licitații la purcei.căței,blacheuri,o debara,un ar?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ȘI CUM NIMIC NU NE MAI MIRĂ,O SĂ AJUNGEM SĂ PLĂTIM CU UN RINICHI,ȘI ALTE ORGANE DIN DOTAREA ANATOMICĂ CA PERSOANĂ FIZICĂ ȘI DEBITOARE.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu