2 aug. 2020

Trafic de influentå,condamnabila ideologie

"Apar in viata ta oameni "horror" ca så intelegi cine esti cu adevårat."
 Preocuparea zilnicå a unora,este de a te face så intelegi, cine si cum trebuie så fii-sau influente dupå optica lor conceptualå.Atac frontal prin constructii de circumstante agresive,våtåmåtoare,
asupra oamenilor simpli si lipsiti de aparare,cu scopul de monitorizare.
 Oamenii respectivi sau subiectii pasnici nu au cerut sprijinul cuiva,si nici nu au nevoie de asaceva, de a fi testati  sau folositi drept cobai sociali.
   Intelegerea de sine este o conditie strict personala,independentå.
Deci oamenii aceia horror, apar precum gandacii de colorado dirijati experimental intr-un lan de cartofi. Am trait in diferite epoci,si in fiecare apårea dezideratul societatilor diferite de construire a "OMULUI DE TIP NOU".
     Omenirea,in special populatia civilå,are capacitatea si dreptul legitim optional de a vrea så stie despre sine,fårå interventii si scenarii cu humanoizi horror care intemeiaza in contradictoriu disrespectul,frustrarea,revolta,agresiunea in bioritmul ei a persoanelor care o compun.
Intruziuni in regim dictatorial,inchizitorii-ca så intelegi bine-ceva oricum tot ai inteles-
 Din intelegerea situatiei create refuzam sa devenim adevaruri dobandite.
Oamenii horror sa-si faca intre ei extro si introspectii de personalitate,temperament si capacitati de bioritm si impreunå sa exerseze pe aia care i-au transformat in "oameni horror".
         Stricto senso,la romani:"nimic nu este intamplator"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu