25 apr. 2020

URBKULTURE-culturi urbane

  De la semiramidele egiptene am invatat ca la oras sau oriunde pe orice sol se pot cultiva pe verticalä tot ce isi doreste humanoidul,mamifer superior al tuturor claselor vreo 90% dintre exemplare.Cazul supraspeciilor humanoide care au aplicatii de cultura la borcan ghiveci butoi läzi cu picioare,mese supraetajate cä suferä de lombago sa nu se aplece si cu scaun cu rotile,ergonomic sa-si culeaga recoltele:porumb,graminee,legume,arbusti si chiar pomi fructiferi plantati pe platforme cu rotile,si piticizati,altoiti,copiliti etc.
      Sparanghel, legume? fleacuri-stand pe scaun (sere demontabile, cu panouri de folii in functie de geoclimat),le cresc si le recolteazä cu minim de efort-le mai si pun ca sfintele moaste-in cutiute artistice-(de 8%impozit cä atäta sant taxate speciile bipede creatoare,sensibile numite artisti jurnalisti si alte categorii de sf-isti, ozenisti).
 Ar trebui ca omenirea primitivä din orase sa inteleaga precum cä este timpul amenajarilor tuturor clorofilelor si cå nu volumul acestora ne dä oxigenul.Un animal de copac ,iti da ziua o lingura de oxigen si noaptea te gazeazä ca fascistii cu bioxid de carbon-d-aia solarele ce lumineaza noaptea,nu sant mofturi.
 Ar trebui ca toate blocurile cu sau färä acoperisuri sa aiba amenajari cu vegetatii,si balcoanele sa fie  pline de frumuseti vegetale-nu de izmene si gogosari de 8 focuri,budigäi si lenjeri degazificate puse la uscat sau sa admiram cum igienicii universului isi scutura prafurile si poliplodele insectiforme,pe structurile altora.
 Cultutura la borcan,,expresia imi apartine,specialistii au demonstrat ca poti rumega frunzulite fresh de patrunjel ce a baut cateva medicamente sau vitamine etc-referinte sant milioane in domeniul respectiv.
-Imi permit sa pun doar cateva poze,a unei expozitii in aer liber-de GREEN CARE-URBCULTURE-in spatiul unde la Fabrica de arta isi desfasoara activitatea unii pasionati de neohominis,ecologic life,expresionism si cyber:

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu